Den beste kakekunsten kåret

"Skarven" og "Rakettkiosken" blant vinnerhusene. Se alle bidragene! I Se web-TV fra åpningen!
nyheter

Barnehager, organisasjoner og butikker har bakt flotte hus og andre kreasjoner. Lørdag ble auksjonen, under ledelse av direktør Hans Olav Karde i Sparebanken Nord-Norge avholdt på Tromsø bibliotek.

Inntektene går til Kirkens Bymisjon og Forut barneaksjon.

Grete Jarto vant den gjeveste kategorien "Årets hus", med sin fantasifulle oppføring.

- Det var stor stas å vinne, så jeg må vel si meg litt fornøyd. Årsaken til at jeg leverte inn huset var at pengene som kommer inn på auksjonen går til en veldig god sak, sier Jarto.

Det var hennes far, havnedirektør Halvar Pettersen som vant budrunden på datterens hus, som gikk for 750 kroner.

Kategorien "Beste kopi" stakk pepperkarkehuset Skarven av med. "Skarven" ble solgt for 200 kroner.

Kategorien "Søteste" hus vant Hansine Bangsund med for Rakettkiosken, som ble solgt for 300 kroner.

"Artigste hus" sto barna i Ekrehagen friluftsbarnehage for. Dette ble solgt for 200 kroner.

Vinnerne får et sentrumsgavekort på 1.000 kroner hver fra Sentrumsforeningen.

Kjøperne kan vente seg noen små hyggelige overraskelser - i tillegg til flotte pepperkakehus. Inne i dem ligger det blant annet gavekort på 100 kroner, blant annet hos iTromsø.

Les mer om kåringen i mandagsutgaven av avisa iTromsø!

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter