KJETIL VIK"/>

Vil la barnehagebarn fange rype

  Foto: Per Eliassen

nyheter

Ekrehagen friluftsbarnehage søker fylkeskommunen om å sette opp snarer inneværende uke som en del av et prosjekt de har hatt i fire år.

Så langt har resultatet av snarefangsten blitt to ryper, som anses som så lite at det ikke vil påvirke bestanden i området. Det til tross har barnehagen observert mye fugl og lært mye om rypa, går det fram av søknaden.Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter