Små kokker, lite søl

Barna i Ekrehagen barnehage fikk profesjonell hjelp da de skulle lage mat til foreldrene.

nyheter

Denne uken er det friluftsuke i Ekrehagen barnehage. Onsdag badet barnehagens nypreparerte skiløype seg i solen.

Det var klart for skidag, og foreldrene var invitert.

– Formålet er at vi ønsker å oppnå målet med å knytte et tettere bånd med foreldre, og få mer aktive og sunne barn, sier pedagogisk leder i barnehagen, Andreas Helberg.

Vanligvis servere barnehagen pølser når de har skidag, men denne gangen ville de det annerledes.

– Vi ansatte kan hente masse inspirasjon når vi får folk utenfra for å lage mat. I tillegg er det jo spesielt for ungene når vi har kokker på besøk, sier Helberg.

BILDESPESIAL: Se bilder fra kokkebesøket

Kokkene heter Tore Andre Johansen og Jarl Vegard Kristoffersen, og er til daglig elever ved linja for restaurant– og matfag ved Breivika VGS.

– Det er trivelig å få jobbe med barna. Hensikten er vel å friste barna til og kanskje bli kokker en dag, alle barn liker jo å lage mat, så det her er en gylden mulighet til å la dem få prøve seg, sier Johansen.

På menyen i dag står fiskewok.

– Fisk er viktig. Pappa er veldig glad i fisk, jeg liker det ikke så godt, men det er helt greit, sier Sigrid Markussen Eltoft (5).Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter