Julie Bakken Giæver (15) fra Tromsø er kanskje en av norges største fan av popgruppen One Direction. Og da TV2-programmet Senkveld startet en konkurranse der en utvalgt kan vinne en tur til New York for å møte boybandet, nølte ikke tromsøjenta et sekund.

- Jeg hørte om konkurransen og satte meg rett ned for å begynne å planlegge videoen min, forteller Bakken Giæver til iTromsø.

For å delta i konkurransen skal deltakerne lage sin egen video der de får flest mulig til å si "I love One Direction". Og Julie ante råd, og troppet opp med kamera i Storgata.

- Jeg gikk rundt for å få folk til å si det, jeg besøkte brannstasjonen, sykehuset, treningssentre og barnehager, forteller 15-åringen.

Med litt hjelp fra pappa som kameramann i begynnelsen, har Julie brukt over to dager på innspillingen.

- Det var utrolig morsomt, og mange som ville være med. Jeg ville vise at det er mange i Tromsø som er sporty og stiller opp, forteller hun.

Tromsøjenta har hard konkurranse fra andre deltakere, men hun øyner håp når vinneren blir kåret på Senkvelds sending fredag kveld.

- Jeg har gjort så godt jeg kunne og er fornøyd, så jeg håper at jeg kommer videre og får møte idolene mine. Om ikke så var det morsomt likevel, sier Bakken Giæver.

Se Julies video fra Tromsø øverst i saken!

Julie Bakken Giæver (15) har laget One Direction fan-video fra Tromsø.