Marhaug har sammen med flere andre tromsøjenter opplevd atbilder av dem er lagt ut på et nettsted.

– Det er to tråder fra Tromsø på dette nettstedet, og jeghar funnet 14-15 jenter jeg kjenner allerede, sier Marhaug hoderystende, menshun blar gjennom nettsidene med nakenbilder.

Hun er selv avbildet to steder, og bildene er stjålet fraFacebook-kontoen hennes.

– Det er skikkelig ekkelt å finne bildene sine på dennemåten. De betyr jo noe helt annet når de ligger på en nettside som dette. Jegtenker med gru på hvilket inntrykk det kan gi en eventuell fremtidigarbeidsgiver som kunne finne på å google meg, sier Marhaug.

LES OGSÅ: SPREDTE NAKENBILDER AV POLITIBETJENT

Nettsiden har en egen gruppe som heter ”Euro sluts”, ogher finnes bilder av flere titalls unge jenter fra Tromsø, både nakne ogpåkledde.

Etterspurt

– Det jeg synes er det ekleste med hele greia er at noen harlastet opp det ene bildet av meg med en forespørsel om noen har noennakenbilder av meg. Folk har jo ingen hemninger, fortviler Marhaug.

De fleste bildene av jentene fra Tromsø er bilder hentetfra Facebookprofiler og blogger, men det flommer av forespørsler etter merlettkledde bilder.

– Jeg er veldig glad for at jeg vet hva som finnes avbilder av meg, og at det ikke er noen fare for at de grisene som vil ha bilderav meg får det. Jeg tenker på de andre jentene som kanskje har sendt noenbilder til kjæresten sin i fortrolighet. Det er ikke greit at de skal bliallment eie likevel, raser 19-åringen.

LES OGSÅ: TOPPBLOGGER PORNO-SJIKANERT

Skal man tro meldingene på nettstedet vil ikkebildestrømmen avsluttes i nærmeste fremtid. Meldingene på nettstedet er klare.

”Bildene jeg la ut er fra Tromsømappa, jeg har ingenreservasjoner mot å legge den ut til allmenn forlystelse”

”Det finnes en del flere bilder av henne i min besittelse.Om noen peker vei mot "Tromsømappa" så skal jeg laste opp nudes avhenne.”

Anmeldt

Marhaug har hatt flere ringerunder til venninner og bekjenteetter hvert som hun har funnet bilder av de, og oppfordrer til anmeldelse.

–Jeg har selv anmeldt forholdet, og jeg håper alle andresom finner bilder av seg selv gjør det. Jeg kommer ikke til å finne meg i atpolitiet avfeier dette, så jo flere som anmelder, dess bedre, poengtererMarhaug.

LES OGSÅ: HARSTADVÆRINGER SØKER MEST ETTER SEX PÅ NETT (ht.no)

Noen av bildene hun viser fram ligger der fortsatt, selvom den avbildede jenta anmeldte forholdet i april.