Skånlending ny leder i Troms AUF

Vil engasjere flere ungdommer i fylket.

NY AUF-LEDER I TROMS: Tor Martin Torbergsen fra Skånland ble i helgen valgt til ny leder i Troms AUF.Foto: Hans Viktor Øye

nyheter

I helga har ungdom fra hele fylket vært samlet i fylkestingssalen i Tromsø for å delta på årsmøte i AUF i Troms. 

Det ble også valgt et nytt fylkesstyre. Tor Martin Torbergsen fra Skånland var fra valgkomiteen innstilt som leder, og ble sammen med det nye fylkesstyre enstemmig valgt.

- Jeg takker for tilliten og ser fram til å ta fatt på arbeidet med å engasjere enda flere ungdommer i fylket, og selvfølgelig til høsten, da vi igjen skal sikre nytt rødgrønt flertall, sier den nyvalgte lederen i en pressemelding.

Torbergsen har vært aktiv i AUF siden 2006 og har hatt viktige verv som både lokallagsleder i Harstad AUF og nestleder i AUF i Troms.

Han fikk imidlertid en litt kjedelig start på lederkarrieren da han natt til søndag ble rammet av sykdom.

Over 70 delegater og besøkende var tilstede under møtet, og blant de besøkende var tidligere AUF-leder og stortingskandidat  Martin Henriksen, AUFs generalsekretær Marianne Wilhelmsen, samt nestlederen i Transport- og kommunikasjonskomiteen, Anne-Marit Bjørnflaten.

Avtroppende leder Mari Siljebråten fortalte om et bra, men krevende år for AUF i Troms, et år som bestod av mange medieoppslag og god medlemsaktivitet i lokallagene. Hun var heller ikke i tvil om at det finnes en vilje og en evne blant fylkets medlemmer til å bringe organisasjonen videre og inn i framtida.