Tips oss!

  • Ring 77 64 06 00 (betjent hele døgnet)
  • Send e-post til tips@itromso.no
  • Send SMS/MMS til 2399 med kodeord IT TIPS [ditt tips]
  • Alle som tipser oss, og som konfidensielt oppgir sitt navn og adresse, mottar Flax-lodd. Hver måned deler vi ut 1.000 skattefrie kroner til to tipsere!
NY AUF-LEDER I TROMS: Tor Martin Torbergsen fra Skånland ble i helgen valgt til ny leder i Troms AUF.
(Foto: Hans Viktor Øye)

NY AUF-LEDER I TROMS: Tor Martin Torbergsen fra Skånland ble i helgen valgt til ny leder i Troms AUF. Foto: Hans Viktor Øye

Skånlending ny leder i Troms AUF

Vil engasjere flere ungdommer i fylket.

I helga har ungdom fra hele fylket vært samlet i fylkestingssalen i Tromsø for å delta på årsmøte i AUF i Troms. 

Det ble også valgt et nytt fylkesstyre. Tor Martin Torbergsen fra Skånland var fra valgkomiteen innstilt som leder, og ble sammen med det nye fylkesstyre enstemmig valgt.

- Jeg takker for tilliten og ser fram til å ta fatt på arbeidet med å engasjere enda flere ungdommer i fylket, og selvfølgelig til høsten, da vi igjen skal sikre nytt rødgrønt flertall, sier den nyvalgte lederen i en pressemelding.

Torbergsen har vært aktiv i AUF siden 2006 og har hatt viktige verv som både lokallagsleder i Harstad AUF og nestleder i AUF i Troms.

Han fikk imidlertid en litt kjedelig start på lederkarrieren da han natt til søndag ble rammet av sykdom.

Over 70 delegater og besøkende var tilstede under møtet, og blant de besøkende var tidligere AUF-leder og stortingskandidat  Martin Henriksen, AUFs generalsekretær Marianne Wilhelmsen, samt nestlederen i Transport- og kommunikasjonskomiteen, Anne-Marit Bjørnflaten.

Avtroppende leder Mari Siljebråten fortalte om et bra, men krevende år for AUF i Troms, et år som bestod av mange medieoppslag og god medlemsaktivitet i lokallagene. Hun var heller ikke i tvil om at det finnes en vilje og en evne blant fylkets medlemmer til å bringe organisasjonen videre og inn i framtida.

 

Siste nyheter

Her finner du alternativ påskemoro

Har du tenkt å holde deg unna hytte og fjell i påsken? Her er aktivitetstipsene for å fylle ferien.

I byen i påska?

Det betyr ikke at du ikke kan komme deg ut på skitur!

Nå endrer dette hotellet navn

Clarion Hotel Bryggen tar et nordlysinspirert navn.