No1 Erotikkhuset har åpnet i sine nye lokaler i Strandgata. Nå håper de på å kapre kunder med hår-extensions og luksuserotikk.

No1 etablerte seg i Tromsø for over ett år siden i Kondomeriets gamle lokaler i nordbyen. Da konkurrenten fant seg nye lokaler lenger sør i byen tok det ikke lang tid før No1 også flyttet.

I Strandskillet

Mandag åpnet de i Benettons gamle lokaler på hjørnet av Strandgata, bare to minutter fra konkurrenten.

– Det er en hard konkurranse. Kondomeriet er en godt etablert kjede og vi er en outsider, forteller butikkmedarbeider Per-Morten Solheim.

Dobbelt så store lokaler

De nye lokalene til No1 er en av tingene de tror vil hjelpe dem i konkurransen. Arealet er dobbelt så stort og de ligger nært Nerstranda.

– Vi ligger mye mer sentralt nå enn vi gjorde før og vi har lagt en del arbeid inn i lokalene. Veggene har blitt malt og vi har fått nye møbler. Det har blitt mange dugnadstimer, men vi er storfornøyde. Det nye lokalet kan ikke sammenlignes med det gamle, sier Solheim.

Med et smil

Solheim forteller at de har hatt greit med folk innom butikken etter åpningen, og at variasjonen er stor.

– Folkene som er innom her er par, single, gamle, unge, gutter og jenter. Det er også mange som stopper opp og ser i vinduene, da dukker det ofte opp et smil.

Penisringer og vibratorer

Blant nyhetene i butikken er hår-extensions som de setter på. Det, sammen med en ny produktlinje og home partyer er ting Solheim tror vil slå an.

– Det er en ny produktlinje på vei fra USA, fra gigantmerket Pipedream, da skal vi også ha en liten nyåpning av butikken. Hair-extensionene tror jeg ikke har nådd helt ut enda, men vi er veldig positive til det. Ellers så er det jo de mest vanlige tingene som penisringer og vibratorer som selger best.