- Det er gledelig å fortelle at Tromsø-Alicante blir en helårsrute. Responsen på den nye ruta mellom Tromsø og Alicante har blitt så godt mottatt at vi fortsetter å fly gjennom vinteren, opplyser informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.

Helt fersk rute

Tromsø-Alicante er en ny rute på årets sommergrogram, og de første flyene gikk fra Langnes i begynnelsen av april. Responsen på ruta har imidlertid vært så god at Norwegian allerede etter en måned har bestemt seg for å Tromsø-Alicante til helårsrute.

- Vi la ut billettene til denne ruta noen måneder før vi lanserte den, og utviklingen har vært så god, at det har fristet oss til å gjøre dette til en helårsrute, sier Sandaker-Nielsen til iTromsø.

Vil fly direkte

Norwgian har tro at den nye ruta også vil stå seg gjennom vinteren, og er jevnt over fornøyd med responsen på de nye rutetilbudene fra Tromsø.

- Vi er veldig godt fornøyd med mottakelsen på de nye direkterutene til London, Las Palmas og Alicante. At tromsøværingene ønsker å fly direkte til utlandet uten å måtte mellomlande på veien er helt tydelig, sier Sandaker-Nielsen.