Etter 13 år med kafévirksomhet i sentrum skulle Knoll ogTott åpne på kjøpesenteret K1 torsdag i forrige uke. Men etter at godkjenningspapirenei forhold til rømningsveiene for kafeen ble underkjent, ble åpningen kortvarig.

- Vi fikk bare så vidt åpnet før vi måtte stenge igjen iforrige uke. Det har rett og slett skjedd noe kluss da et firma skulle fylleinn papirene for oss, sier eier Peter Lundahl.

Nå har den svenske baguettkongen fått papirene i orden, ogde jobber nå på spreng for å ha alt klart til åpningen lørdag morgen.

- Vi har alt av mannskap i jobbing nå for å klargjøre detmeste. Det ble litt etter planen, men sånn går det noen ganger. Nå gleder vioss bare til å klippe snoren og servere mat så det ryker etter, sier Lundahl.

Sammen med kompanjong Tomas Leijon har de lenge planlagtdriften på Langnes. De mener det er behov for en virksomhet med et ordentligbaguettilbud utenfor sentrum. Kokkene forteller at de har prøvd å selge andretyper retter og varmmat, men at kundene alltid kommer tilbake etter det samme.

– Det er baguetter, salater, pai og flere baguetter folk vil ha. Vi erveldig opptatte av å gjøre det bra og har en særegen yrkesstolthet. Flere hargått forbi under innflyttingen og kastet nysgjerrige blikk eller spurt når viåpner, så det er absolutt interesse og behov, sier Lundahl.