Etter brannulykken som tok alt Memona Sarwar (30) hadde, trodde hun aldri hun kom til å åpne en skjønnhetssalong igjen. Hun har imidlertid fått mye hjelp fra både familie og kunder, og i dag åpnet hun igjen dørene.

- Jeg har blitt kjent med Memona gjennom mine jevnlige behandlinger, og hun er en fantastisk kvinne som virkelig fortjener dette, sier en av Inger Elvevoll, en av kundene.

Vil tilbake

Ansiktsbehandling og forming av bryn er to av de mest populære behandlingene, der sistnevnte unikt nok gjennomføres med tråd.

- Byen trenger en slik salong, dette er en type variasjon vi må få øynene opp for. Jeg har vært en fast kunde her siden Memona kom til byen, for over fem år siden, og jeg har blitt en helt annen person. Vennene mine kjente meg ikke igjen etter at jeg var her, og jeg får stadig høre at mens de blir eldre, så går jeg andre vei, forteller Sylvi Blomsø og ler.

Hun var i begynnelsen litt skeptisk, men forteller at etter at hun trådte over dørstokken visste hun ville komme tilbake.

Føler seg spesiell

Memona har ikke investert noe særlig i reklame, men har heller tro på at de fornøyde kundene sprer ordet, noe som stemmer for Linn Veronica Paulsen.

- Jeg hørte om salongen fra en venninne etter at datteren hennes hadde prøvd den ut. Det er veldig god service her, og som kunde føler jeg meg alltid spesiell. Jeg har fått mye hjelp med sminke og parfyme, Memona har en god kjennskap til hva som passer for hver enkelt person, kommenterer hun.

Paulsen mener det er viktig å føle seg vel, og forteller at hun bare har positive ting å si om salongen.

- Dette er en drøm som går i oppfyllelse, jeg er så utrolig glad og takknemlig, sier en fornøyd Memona Sarwar.

LOJALE KUNDER: Sylvi Blomsø, Linn Veronica Paulsen og Inger Elvevoll møtte trofast opp for å delta på åpningen av skjønnhetssalongen. Foto: DANA MEKNAS