I kveld ble det kjent at Jonathan Hill er ferdig i TIL.

iTromso.no fikk tak i engelskmannen i kveld.

– Årsaken til at jeg slutter er en privatsak. Og det er gjensidig. Det er det hele, sier Hill.

Før han legger til:

– Jeg har hatt det flott her og har møtt noen virkelig fine og vennlige spillere. TIL har en god, ung stall i utvikling. Det er flotte ansatte i klubben, og jeg ønsker laget masse suksess. De kommer til å gjøre det bra de neste årene.

Les også: Ferdig i TIL.

Ingen Hill

– Har det vært en konflikt mellom deg og Agnar Christensen?

– Nei, ikke i det hele tatt. Jeg og Agnar har samarbeidet godt sammen, og jeg har mye respekt for ham. Det har jeg også for lederen i klubben, Vegard Berg-Johansen. Han er en fantastisk leder med mange ideer og er en ærlig mann som du kan stole på. Han er viktig for TIL som organisasjon. Nei, det har ikke vært noen konflikter, svarer Hill.

– Men det er ikke lenge siden du skrev en langsiktig avtale med TIL. Og nå midtveis i sesongen er det slutt. Noe må jo ha skjedd?

– Nei, ingenting. Vi har diskutert dette, og det er en privat sak. Og vi er blitt enige om at det blir slik. Laget er i god hender med Agnar (Christensen), Sigurd (Rushfeldt), Thomas (Solberg), André (Sørensen), Truls (Hallen) og BV (Bjørn Vidar Stenersen).

Savner familien

– Det er et kapittel som avsluttes nå. Kanskje er det begynnelsen på noe nytt for meg? Hvem vet? sier Hill, som har bakgrunn som akademitrener i klubber som Manchester United og Manchester City.

Hill vil bli i Tromsø til slutten av august, så reiser han hjem til England.

– Jeg har ikke sett barna mine, foreldrene mine og mine søsken på en stund. Det ble med syv dager i juni. Jeg gleder meg til å se dem igjen.

– Du har vært sykmeldt i en drøy uke . Kan du si noe om bakgrunnen for det?

– Det er en privatsak. Jeg kan ikke snakke om det, sier Jonathan Hill.

Agnar Christensen henviser til klubbens pressemelding og ønsker ikke å kommentere saken.