Men det kommer ikke gratis, ifølge Heimland.

– Det er mye hardt arbeid og rett fokus som ligger bak, sier Heimland.

Heimland var med å starte utestedene og restaurantene Circa, Presis, Sånn, Bardus og Bardus Bistro. Circa åpnet dørene i 2010 og siden har det gått slag i salg for Heimland og sine samarbeidspartnere. På Skattelistene for inntektsåret 2012 står Heilmand med en formue på over 5,5 millioner kroner og en inntekt på 487.000 kroner.

– Dersom man ser på skattelistene for ti år tilbake i tid vil det nok se helt annerledes ut. Det har vært mange år med lav lønn og flere 18-timers arbeidsdager for å si det sånn, sier Heimland.

Blant annet gjorde han selv mesteparten av arbeidet med å bygge interiøret i nylig åpnede Bistro Bardus.

– Det kommer litt inn under fokusbegrepet, det ligger mye innsats bak for å si det sånn. Man må hele tiden holde nede finans – og lønnskostnader, sier Heimland.

– Mange utesteder og restauranter legger ned i Tromsø. Hvordan har dine konsepter klart å overleve så lenge?

– Nå kan jeg bare snakke for mitt vedkommende, men det er viktig å gjøre de rette grepene. Man må ha et konsept som er levedyktig som markedet vil ha, sier Heimland.

Se listen over utelivsledere!

NavnFødselsårFormueInntektSkatt
Bjarne Michalsen, Rogers/Hawk19484.012.1031.137.853479.374
Ståle Michaelsen, Gründer19730977.31415.818
Trond Schikora, Flyt/No. 2419650809.626339.011
Gunnar Andersen, Skarven19543.585.895679.153305.137
Roger Michalsen, Rogers/Hawk19560648.595266.670
Anders Blomkvist, Fiske-compagniet19600611.643225.498
Erling Falch, Verdensteatret19670520.160232.051
Åge Heimland, Cirka19525.557.150487.060234.808
Grethe Katrine Byberg, 4 Roser19650431.183158.302
Anne Brit Andreassen, Emmas19659.373.838417.234230.063
Håvard Robertsen, Torghuken19840378.671142.068
Harry Granås, Flyt/No. 2419531.617.008346.684123.738
Jan Klev, Skarven19530809.881340.757
Geir Tore Hansen Norbye, Blå Rock19700158.79460.591
Alexander Perez, Perez19760156.56239.302