Vet mest om hiv og aids

Tromsdalen videregående skole stakk av med førstepremien i en kunnskapskonkurranse om hiv og aids.

SERVERING: Arrangørene serverte kake til elevene.  Foto: JAHANGIR AKASH

PREMIEN: Geirald Meyer tok imot premien fra Gry H. Aandahl.  Foto: JAHANGIR AKASH

STOLTE ELEVER: Eleven i 1IDB-klassen ved Tromsdalen videregående skole viser stolt frem sjekken på 15.000 kroner som de vant.  Foto: JAHANGIR AKASH

nyheter

Fredag delte Gry H. Aandahl og helsesøster Anne-Lill Aasan fra Sosialmedisinsk Senter (SMS), som arrangerte konkurransen, ut sjekken på 15.000 kroner til klasse 1IDB ved skolen.

– Dette var en kunnskapskonkurranse som var arrangert av Helsetjenesten ved Sosialmedisinsk senter for elever i videregående skoler i Tromsø. Dette er et ledd i markeringen av verdens aidsdag, sier Hans-Peter Johansen, konsulent for Helsetjenesten ved Sosialmedisinsk senter (SMS).

Elevene i 1IDB var overrasket over seieren.

På andreplass kom Kvaløya Videregående.

– Nå må vi snakke med alle i klassen for å finne ut hva vi skal gjøre med prispengene, sier Geirald Meyer, en av elevene i klassen.

SMS fikk totalt inn rundt 500 svar fra elevene på byens videregående skoler.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter