Tromsøselskapet vant kontrakten, og starter leveransene 1. februar. Kontrakten har i utgangspunktet tre års varighet, men det er mulighet for ett års forlengelse.

- Kraemer Maritime A/S er valgt som leverandør etter å ha blitt vurdert opp mot hovedkriteriene, pris og kvalitet, og vist seg best på begge. Kravene fra forsvaret omfatter 62 detaljerte punkter fra samfunnsansvar til it-løsninger. For oss er det en stor anerkjennelse at vi kan levere de beste løsninger og produkter og samtidig vinne med konkurransedyktige priser, sier salgssjef Fredrik Nilsen i Kraemer Maritime A/S i en pressemelding.

Kraemer Maritime er etablert med logistikkavdelinger i Hammerfest, Tromsø, Oslo, Bergen, Florø, Stavanger, Kristiansund og Ålesund. I 2001 hadde selskapet 12 ansatte og omsatte for 25 millioner. I dag har selskapet 75 ansatte og omsatte i fjor for i overkant av en halv milliard kroner. Selskapet har bygd en landsdekkende kjede innen maritim forsyning og logistikk, og er ledende innen forsyning til skip og offshoreinstallasjoner.

- Dette er en ny anerkjennelse av Kraemer Maritimes kundefokus, konkurransekraft og offensive satsing på utvikling av moderne forretningssystemer. Vi ser nå at utviklingen av avanserte digitale løsninger for service og leveranser bærer frukter. I det offentlige Norge er Forsvaret langt framme på å ta i bruk ny teknologi og digitalisering, noe som bidrar til å optimalisere samarbeidet, sier administrerende direktør Kay Hugo Hanssen i en pressemelding.