Fredag slapp glamrock-gruppen Glimmer sin andre musikkvideo og singel. Videoen er ifølge vokalist, Lasse Ingebrigtsen, en video som viser hvordan låten blir til.

– Den viser prosessen fra start til mål. Du har fra scenerigg, studioinnspilling, intervju og spilling hos NRK radio og fra konserter, sier Ingebrigtsen.

Lang prosess

Og bandet er storfornøyd med resultatet av videoen til låten "Det va nåkka med øyan (dine)". Nå skal de ta større steg og bli store rockestjerner i Norge.

– Det er virkelig givende å gjøre jobben vår når vi lykkes med den som nå. Responsen siden albumslipp i jula har vært enorm, og det viser jo at det virkelig er et marked for glamrock. Når jeg har spillejobber på puber, tar det ikke av før jeg spiller noe fra 80-tallet.

Hyllest til 80-tallet

For det er selve ideen med Glimmer. Glamrock på nordnorsk.

– Vi gjør jo noe som ingen har gjort før, og vi syns det fungerer. Alle i bandet er jo store fans av denne sjangeren, sier Ingebrigtsen.

Filmskaper Michael Ludvigsen har regien på filmen. Han forteller at musikkvideoen er basert på glamvideoene fra MTV på 80-tallet.

– Jeg har hentet mye inspirasjon derfra. Da fikk man ofte se bandene bak kulissene slik vi har valgt å gjøre det, sier Ludvigsen.