– Konseptet er «healthy, happy, holy living». Vi har valgt å kalle stedet «Soul Surfers», der vi ønsker å tilby gjestene en lærerik totalopplevelse for kropp og sjel, forklarer tromsøjenta Tone Oraini Selfors.

Byr på Bali

Det siste året har 33-åringen hatt fast tilholdssted på Bali, selv om hun innimellom også tilbringer tid i Norge. Rekreasjonssenteret har hun store planer for sammen med sine to samarbeidspartnere Samaya Bergens og Grethe Kjensli.

Mens Bergens er utdannet still point-terapeut og instruktør for kundalini-yoga, har Kjensli startet utallige restauranter og utesteder i Oslo de siste 20 årene.

– Dette er for eventyrlystne sjeler med et ønske om indre fordypelse. Her vil vi tilby aktiviteter med mange ulike tema, som yoga, helse og velvære, trening og surfing, stressmestring, selvutvikling, matkurs og slanking, forklarer Selfors, og legger til:

– Bali er rik på fantastiske helbredende tradisjoner, templer og ritualer som gir en sterk og dyp opplevelse.

Bikini og bøker

Det er imidlertid ikke bare rekreasjonssenteret som opptar tiden til 33-åringen på Bali. Hun er også i full gang med å designe en egen bikinikolleksjon.

– Det skal være en bikinikolleksjon for jenter med former, som surfer. Tirsdag fikk jeg stoffprøver, så nå går ting unna, forklarer Selfors.

Som om ikke dét er nok, har tromsøkvinnen også to boklanseringer på gang.

Som iTromsø skrev i fjor, skal Selfors både gi ut en kakebok og en livsstilsbok denne våren. Mens det i kakeboka vil være fokus på designcookies, vil livsstilsboka, som er skrevet fra Bali, bestå av sunne matoppskrifter, samt en del om både yoga og surfing.

– «Tone Orainis fristelser» lanseres 15. mars, mens «En smak av paradis» lanseres i mai, forteller hun.

Tone Oraini Selfors. Foto: Irene Islien