Lørdag sikret Bravo-damene offisielt avdelingsseier i damenes 2. divisjon avdeling 6. Søndag avsluttet de en glitrende sesong med 36-20-seier over Bossekop.

Det ble Bravos 18. strake seier etter hjemmetapet mot Junkeren i 2. runde.

Best

– Nå er vi på vårt beste nivå noensinne. Vi har hatt en jevn strøm gjennom de tre årene jeg har vært her nå. Vi har hatt en fin utviklingskurve, og den stopper forhåpentligvis ikke nå, sier trener Eirik Engelsen.

Han får støtte av Malin Myrvoll.

– Ja, men vi har fortsatt mer å gå på. Forskjellen fra tidligere er at vi har flere som har nivået inne. Vi har flere strenger å spille på enn i fjor, sier midtbacken.

Og i fjor gikk det som kjent ikke veldig bra. Selv om Bravo gikk gjennom serien uten poengtap ble det bråstopp i kvaliken mot Volda og Jotun. Det skal unngås i år.

– Nå vet vi hva vi gjorde feil i fjor, vi har vært gjennom det en gang før. I tillegg vet vi hvor liste ligger. Forsvaret må settes bedre. Det har vi jobbet med hele sesongen, og det har kommet seg veldig, sier Myrvoll.

Scorer mer

At Bravo aldri har vært bedre under Engelsen kan også leses av tabellene. I år har laget et scoringssnitt på 35,8 mål per kamp. I de to foregående er snittet 33,5 og 30,14.

Og ikke nok med det. Ungjenta Guro Kristoffersen Lysnes — som har spilt for Bravo 2 denne sesongen — ble avdelingens toppscorer med 114 mål.

– Guro blir med når vi skal forberede oss i Trondheim førstkommende helg. Hun blir også med i troppen som skal dra til opprykkskvalifisering, sier Engelsen.

Det blir også målvakt Hege Eriksen, som noterte seg for scoring i lørdagens kamp mot Alta.

Fram mot opprykkskvalifiseringen 12. og 13. april er Engelsen klar på hva som må gjøres.

– Det er bare finpuss. Vi skal gjennomføre en taktisk bra inngang, og treffe mentalt på inngangen til kampen mot Førde.

Bravo rykket opp Foto: PRIVAT