En iTromsø-tipser sendte inn en video filmet fra egen bil på strekningen ved Tromsø lufthavn Langnes.

Videoen, som er filmet mandag 7. april omtrent klokken 13, viser en taxi som foretar en knapp forbikjøring når det kommer en møtende bil i 70-sonen. Mange biler skaper dårlig plass i veien, og taxien klarer såvidt å komme seg inn imellom to biler.

Les også: Nestenulykke i livsfarlig kryss

- Kontakt politiet!

Hans Otto Salomonsen hos Troms politidistrikt oppfordrer folk til å kontakt politiet så snart man er vitne til en slik situasjon.

- Vi kan ha en patrulje i nærheten som kan stoppe føreren. Ser man slikt, ta kontakt med operasjonssentralen så snart som mulig og gi oss en mulighet til å se på saken, sier Salomonsen.

Les også: Kollisjon på Langnes

- Ingen spesielregler for taxi

Daglig leder i Tromsø taxi, Bjørn Føre, forteller at sjåførene er godt kjent med det faktum at de skal følge trafikkreglene, slik som alle andre bilister.

- Det er ikke noe annet vi kan gjøre enn å påpeke at de skal følge trafikkreglene. Men dette vet de godt at de skal. Det finnes ingen spesialregler for taxi, sier Føre og fortsetter:

- Det er jo slik at finnes alle typer sjåfører som gjør feil over alt, selv om man forventer at taxisjåfører skal gå fram med et godt eksempel.

Les også: Buss skled ned bakken og inn i bil