For mange er kiosken i Ramfjord et fast stoppested når man kjører forbi, men for tre måneder stengte den radisjonsrike kiosken dørene. Helt siden da har tidligere ansatt, nå eier, Heidi Isaksen planlagt en nyåpning.

– Folk her i Ramfjord trenger en kiosk, så derfor begynte jeg med en gang å jobbe med å få den åpnet på nytt, forteller Isaksen når  iTromsø besøker henne.

Pusser opp

Hun har lenge trivdes i servicebransjen og er derfor veldig glad for å få ta over kiosken der hun selv har jobbet i fire år.

– Jeg har alltid trivdes med å selge ting. Så når muligheten bød seg for å gjøre det på helårsbasis med kiosken måtte jeg jo bare prøve å få den, noe jeg gjorde.

Den første tiden etter hun tok over brukte Isaksen til å få ting som tippingen og leverandørene på plass, mens hun nå kan konsentrere seg om utseendet på kiosken. Det skal ikke endres totalt, men Isaksen har planer om å sette sitt eget preg på den.

– Vi har fått nytt navn og logo; Isaksen Kiosk. I tillegg skal vi gjøre litt innvendig, med mye benkeplater, nye gardiner, ny maling og slikt, forteller den nybakte kioskeieren.

Sesongbasert

Den ”nye” kiosken vil by på det meste folk er kjent med fra før av når det kommer til varer, men vil også tilby en del nytt.

– Det vil i hovedsak være omtrent de samme varene som har vært her fra før av. I tillegg ønsker vi å tilby sesongbaserte varer, som for eksempel fiskeutstyr om sommeren og scooterutstyr om vinteren. Også har vi lestegarn, konstaterer Isaksen og ler, før hun legger til:

– Vi tenker på alle kundegruppene her.

Tror på suksess

Hele familien hjelper til når kiosken skal gjøres klar. 1.mai er nemlig dørene åpne igjen, og Isaksen er ikke i tvil om at det vil komme folk.

- Jeg er sikker på at den nye kiosken vil bli en suksess. Det kommer folk innom her daglig med tippekupongen og blir overrasket over at det er stengt. Vi har et stort behov her for kiosk, konstaterer hun.

1. mai åpner kiosken i Ramfjord igjen dørene. Foto: Ronald Johansen