Øyvind Sivertsen, mangeårig sportsjournalist i iTromsø, trer inn i nyhetsredaktørstolen over påske. Årsaken er at nåværende redaktør Marius Karlsen går ut i pappapermisjon i tre måneder.

Den vikarierende redaktøren sier han gleder seg til å få bryne seg på nye utfordringer.

- Jeg gleder meg stort til å ta fatt på denne oppgaven. Tromsø er en utrolig spennende by, som jeg gleder meg til å bidra til å formidle nyhetsbildet i sammen med resten av staben i iTromsø, forteller Sivertsen, som samtidig oppfordrer leserne til å tipse om det som skjer i byen.

- Vi er jo byens superlokale avis, så jeg ser frem til å motta mange tips fra folk rundt omkring i Tromsø. Det er bare å kontakte oss på hvilken som helst kanal; Facebook, Twitter, telefon, e-post også videre.

Sivertsen skal også jobbe sammen med redaktørveteran Jonny Hansen, som trer inn i stillingen som sjefredaktør under sykefraværet til Jørn-Christian Skoglund. Erfaringen til den mangeårige Nordlys- og iTromsø-redaktøren kommer godt med når man skal prøve seg på stillingen for første gang mener Sivertsen.

- Det blir veldig spennende å jobbe sammen med en så stor mediekapasitet som han. Han har mye nyttig erfaring og kunnskap å dele, konstaterer den påtroppende nyhetsredaktøren.