I dag ble det offentliggjort at Håvard Sørlie fra Venstre blir ny politisk rådgiver for Jonas Stein, byråden for næring, kultur og idrett.

- Jeg er svært glad for at Håvard Sørlie kommer inn. Han vil bli en stor ressurs for arbeidet i avdelingen. Spesielt når det store idrettsløftet, som er vedtatt i den nye kommunedelplanen for idrett og friluftsliv, nå skal gjennomføres, sier byråd Jonas Stein i en pressemelding.

Les også: "Sjakk-OL gir penger i kassa for byens næringsliv"

Sørlie tar over jobben etter Nils Kristian Sørheim Nilsen, som blir ny direktør for Næringsforeningen.

Les også: "Nærmere banedrøm"

- Det er store oppgaver innenfor både næring, kultur og idrett som jeg gleder meg til å ta fatt på. Denne høsten skal det arrangeres både sjakk-OL og Arctic Race of Norway. Tromsø kommune er en kommune som vokser og hvor det skjer utrolig mye spennende, sier Håvard Sørlie i pressemeldingen.

Sørlie kommer opprinnelig fra Melbu i Vesterålen, men har vært bosatt i Tromsø siden 2001. Han har tidligere vært lærer og fagansvarlig i samfunnsfag ved Kvaløya videregående skole og utdannelse ved UiT, innenfor statsvitenskap, historie og pedagogikk. Sørlie vikarierte i cirka tre måneder som politisk rådgiver for samme byrådsavdeling i 2013.