I neste uke åpner treningssenteret Kom i Form i nyoppusede lokaler i tredje etasje på Strandtorget. Gjennom et samarbeid med Clarion Hotel The Edge like ved, kommer det nå en ny dør som knytter disse direkte sammen.

Vil trene

Øyvind Alapnes, direktør ved The Edge, er godt fornøyd med samarbeidsavtalen.

– For et hotell som oss er det utrolig viktig med en god treningsavtale. Den moderne hotellgjest vil gjerne trene, både de som er på forretningsreiser og turister.

Han tror det blir spesielt populært blant gjestene at lokalene nå knyttes sammen.

– Å kunne gå tørrskodd fra hotellrommet eller kontoret rett over til et fullverdig treningssenter, er nok veldig appellerende. Den nye døren  gjør treningssenteret svært lett tilgjengelig.

Avtalen gjelder også for hotellets ansatte.

– De ansatte har fått et godt tilbud hos Kom i Form, og treningsfasilitetene der blir nå også et tilbud for alle hotellets gjester. Vi har merket etterspørsel etter et slikt tilbud, og det er fantastisk at dette nå er på plass, sier Alapnes til iTromsø.

Les også: "Nærvær" skal få ned fravær

Snart i mål

Vigdis Albrigtsen, daglig leder for Kom i Form, er glad at de snart er i mål med avtalen og de nye lokalene.

– Vi har vært enige helt fra starten av om å få til et slikt samarbeid, og det er veldig gledelig at dette snart er på plass.

Hun gleder seg til å se hotellgjester og ordinære medlemmer ta i bruk de nye lokalene.

– Etter to år ved en byggeplass blir det en fryd å ønske alle velkomne til et nytt Kom i Form.

Vigdis Albrigtsen tror ikke senteret vil møte kapasitetsproblemer når hotellgjestene kommer.

– Senteret er åpent fra klokken 05.00 på natten til midnatt, og mitt inntrykk er at medlemmer og hotellgjester kommer til å trene til ulike tidspunkt. At det blir for mange her, er nok ikke et problem. Og hvis det blir for fullt, er jo det bare et luksusproblem, sier hun.

Les også: Skaper sjakkhotell

Tørrskodd

Den nye passasjen vil gå fra første rometasje på hotellet og direkte inn til treningssenteret resepsjon. Startskuddet for avtalen og åpningen av de nye treningslokalene ventes å være i neste uke.

– Vi har stått på med oppussing og ombygging i fire uker og gleder oss til vi blir ferdige, forteller Albrigtsen, som har drevet senteret i 24 år.

Hotelldirektør Alapnes ser ikke bort ifra at han vil benytte seg av muligheten selv.

– Å kunne gå tørrskodd rett fra kontoret til treningssenteret, uten å måtte gå ut, er jo luksus. Særlig nå når vi snart går inn i en tid hvor det er greit å kunne trene innendørs.

Les også: Slik er byens uteservering