Sjakk-OL oppdaget i dag en feil i lenken på deres nettside hvor folk kan kjøpe billetter til morgendagens åpningsshow.

Samtlige som har forsøkt å kjøpe billetter har fått beskjed om at arrangementet er utsolgt. Det er det i midlertidig ikke. Av de 800 billettene som har vært ute for salg er det 620 billetter igjen.

- Vi har nettopp blitt gjort kjemt med situasjonen etter at en person ringte oss. Han var veldig fortvilt fordi han ikke fikk kjøpt billett til arrangementet. Da sjekket vi situasjonen og det viser seg at det har vært noe feil med lenken over lengre tid. Dette er veldig beklagelig ettersom vi ønsker at dette skal være et OL som byens befolkning skal kunne ta del i, sier pressesjef Morgan Lillegård.

Nå beklager sjakk-OL at folk ikke har fått muligeten til å kjøpe billettene.

- Det er et fabelaktig show og riggen er langt større enn den Elton John hadde under Døgnvill vinter. I tillegg skal det vises for hele Norge ettersom Nrk sender det direkte på nett og i opptak senere på kvelden, sier Lillegård.

Under showet skal blant annet Lisa Stokke, Violet Road og Hekla Stålstrenga opptre i tillegg til at alle nasjonene vil være representert.

- Langt langt flere enn 800 mennesker kommer til å være til stede, det skal blant annet være en visuell flaggsermoni hvor de 174 nasjonene skal vises fram og spillerne kommer til å være tilstede. Derfor vil vi jo ha byens befolkning der så de kan overvære denne historiske åpningen.

På billetten står det at showet starter klokken 19.30, men er du der ett minutt for sent kan du møte lukkede dører.

- Ettersom dette er en TV-produksjon lukkes dørene akkurat 19.30, derfor er det lurt å være der i god tid.