STAKKEVOLLVEIEN: I kunngjøringen fra retten, heter det at konkursen omfatter kioskdriften i lokalene nord på Stakkevollveien. Det kan tyde på at pumpene, som i dag driftes av Bunker Oil, fortsetter.

Ingen aktiva

Advokat Ingar Nordmo Olsen er oppnevnt som bobestyrer. Han opplyser at Isrenna Bensinstasjon AS ikke har noen eiendeler ettersom alt av innredning er solgt til Isrenna Holding AS, mens varelageret ble overtatt av Isrenna Storkiosk AS. Også disse selskapene er eid av Midtgård og hans kone, Sylvi Helene Kristiansen. Sistnevnte står oppført som styreleder i det konkursrammede selskapet.

De har ikke vært tilgjengelige for kommentarer.

Underskudd

En titt i regnskapene til Isrenna Bensinstasjon AS avslører at selskapet har gått med underskudd siden 2011. Da ble resultatet før skatt minus 99.000 kroner. Siden har underskuddene økt jevnt og trutt før det endte med nesten 1,2 millioner kroner i 2014.

Fra 2013 til -14 sank omsetningen fra 14,4 til 6,5 millioner kroner. Toppåret var i 2012 med 24,7 millioner kroner.

Millionkrav

Driftsselskapet ble i sin tid saksøkt av Statoil Fuel & Retail Norge AS som krevde millionerstatning etter at leveransen av drivstoff til Best-stasjonen ble kuttet. Da saken gikk i tingretten, endte det med at Isrenna Bensinstasjon AS ble dømt til å betale 4,4 millioner kroner. Prosessen mot Trond Midtgård personlig, endte med frifinnelse.

Opprettholdt

I fjor høst behandlet lagmannsretten saken. Der ble erstatningen noe redusert – til 3,8 millioner kroner. Også der ble Midtgård frikjent.

konkurs: Driften til Trond Midtgård er slått konkurs i tingretten. Foto: Lars Åke Andersen Foto: Lars Åke Andersen