Når Erotikk 1 åpner i de gamle lokalene til Erotikkhuset på Jekta i neste uke, kan man ikke regne med mye innsyn. Flere vegrer seg nemlig for å vise seg på butikker med pikant innhold. Det gjør den nye erotikkbutikken på Jekta noe med.

– Det blir tunge gardiner i inngangen for å skjule innsyn, sier Elisabeth Karlsen, som deler ansvaret om å være daglig leder sammen med Anette Mauno Torbjørnsdatter.

Mer BDSM

Onsdag 15. mars er åpningsdato for erotikkbutikken, som er en av få 100 prosent norskeide erotikkselskap i landet.

OPPUSSING: Anette Mauno Torbjørnsdatter og Elisabeth Karlsen har vært oppe til langt ut på natten for å bli ferdig med butikken.

Karlsen forteller at tromsøværinger har etterlyst en butikk som satser litt på BDSM-utstyr.

– Vi satser på et godt utvalgt med litt undertøy også. I tillegg merker vi stor etterspørsel på BDSM etter «50 Shades of Gray»-filmene. Vi merker at flere bestiller dette på nett. Derfor tar vi dette nå inn i våre butikker.

Jobbet til langt på natt

De to daglige lederne har jobbet med å pusse opp butikken i to uker for å få på plass nytt gulv, maling av vegger og tapet slik at man ikke kan kjenne igjen de gamle lokalene til Erotikkhuset.

UNDERTØY: I tillegg til stor satsing på BDSM-utstyr blir det også pikant undertøy på Erotikk1.

– Vi har stått på til halv to flere netter nå for å bli ferdig. Det er mange forbipasserende som stikker hodet inn og er veldig interessert i hva som dukker opp i lokalene her, sier Karlsen.

Omkostningene ligger på omtrent 30.000 kroner på den 60 kvadratmeter store butikken, som ble etablert i Trondheim for fire år siden. I den anledning åpner de nå franchisebutikk i Tromsø.

– Vi har som mål å ha best utvalg til lavest pris, sier Karlsen, som gleder seg til åpningen neste onsdag.