Med ny design, nytt lydbilde, ny produsent og en ekstra musiker er tromsøbandet Cazadores tilbake og klar for albumslipp i september. Inntil videre kan man høre singelen «Daydreamer» som ble sluppet onsdag.

– Vi er veldig fornøyde med låten vi har sluppet, sier vokalist Mats Devik som forklarer at låten handler om å følge drømmene sine.

Gleder seg til turne

Låten representerer det nye lydbildet til den kommende platen, ifølge vokalisten.

– Den representerer sjelen i sounden vårt. Samtidig som det er et skritt videre fra førsteplata, sier Devik som gleder seg til å komme seg på turne til høsten.

– Vi skal spille en eksklusiv konsert på Raumarock sammen med blant annet Seigmenn i Åndalsnes i sommer. Ellers er det ingenting før albumturneen til høsten som jeg nesten ikke kan vente på, forteller vokalisten.

Godt mottatt

Det er Tord Øverland Knudsen fra det britiske bandet The Wombats som har produsert både platen og singelen til bandet som nå opplever gode tilbakemeldinger fra fansen.

– Det har heldigvis bare vært positive tilbakemeldinger. De som ikke har vært begeistret har latt oss være i fred.

Selv om låten ble sluppet onsdag har «Daydreamer» vært tilgjengelig som forhåndslytt på bandets hjemmeside siden mandag.

Favorittfotograf

Vokalisten er også ekstra begeistret for fotografen bandet har fått med seg i arbeidet på den nye platen.

Britiske Reuben Wu, som i hovedsak er kjent fra bandet Ladytron, blir beskrevet av Devik som sin favorittfotograf og et must å følge på Instagram.

– Det er kjempestort for meg at vi har fått han til å ta bilder for oss. Bildet som ligger ved singelen er tatt i Nevada-ørkenen. Vi ønsker å lage en helhetlig opplevelse med kombinasjon av god musikk og et flott visuelt uttrykk, sier vokalisten som legger til at Tank design i Tromsø har stått for det grafiske designet til singelen og det kommende albumet.