En dyp kvinnevokal runger ut fra høytalerne i Paradisbukta. Stemmen er kraftig, og veksler uanstrengt mellom de høyere og de mer melodiske mellomtonene.

Det må legges til at det er lørdags formiddag, at sola skinner så t-skjorta nesten kleber seg ubønnhørlig mot ryggen, og at billetten har kostet deg den nette sum av 0,- kroner. Den gode stemningen på Bukta For Alle hadde nok vært et faktum bare med de to første momentene. Slik som det er, er det i alle fall ingen sure miner å spore i Telegrafbukta denne formiddagen.

Med hele familien

Louisa og Carolina, Tromsø-duoen som har ordnet spilleoppdrag på Bukta i år gjennom å vinne konkurransen Bukta Talenter, har virkelig fått Tromsøværingene i Bukta For Alle til å bevege på rockefoten.

- Det var skikkelig bra, sier Mona Solheim (29).

- Det er søskenbarnet mitt som spiller, det er hun som er Carolina i Louisa og Carolina, sier hun og ler.

Småbarnsfamilien har tatt med barna og den utvidede familien for å nyte den gratis rockefestivalen i sola. Solheim er veldig fornøyd med arrangementet, og synes det er bra at ledelsen for festivalen tar iniativ til at man kan ta med ungene på festival.

- Det er et kjempebra opplegg, god musikk og fint vær. Det blir jo ikke noe bedre enn det, sier hun og smiler.

- Vi er her med hele familien, søsken og kusiner, så det er jo litt av et knutepunkt på lørdagsformiddagen dette her, avslutter den blide Tromsøværingen. Også sønnen Theo Steinaa (4) synes det er stas å få være med på en ekte rockekonsert.

Herlig instrumentalsk

De to siste sangene blir Louisa og Carolina akkompagnert av det finske bandet Disco Fiasco, som avholdte egen konsert klokken 13.30 på Little Henrik scene. Det avsluttes med et herlig instrumentalsk sammensurium som lover gode ting også senere på lørdagsformiddagen.

-Vi hadde egentlig tenkt å bare være her en liten stund, men vi har storkoset oss så vi må kanskje bli her litt til, sier Solheim med et smil, mens de beveger seg mot hovedscenen for å få med seg neste godbit, Tromsø-bandet Jedudah.