31. oktober var det trolig mange små og lettskremte som i sitt skumleste antrekk gikk gatelangs i håp om å få litt knask, slik at de slapp å dele ut knep.

Dersom du eller dine unge håpefulle tok runden på toppen av øye er sjansen for at du fikk øye på noen gigantiske gresskar stor.

– Hvorfor ikke?, spør polske Katarzyna Lukaszek (33). Hun er nyansatt kommunikasjonsrådgiver i KSAT. Det var hun som kom på ideen om å lage Halloween-tema i antenneparken.

Lyskasterne i antenneparken kaster oransje lys på satellittene, og ved lysløypa mellom Prestvannet og Charlottenlund lyser et stort Halloween-gresskar opp for forbipasserende.

GØY: Katarzyna synes det er gøy å kunne bidra med lysshow og aktiviteter. – Nesten alle andre som jobber her er jo ingeniører. Foto: Johannes Brøndbo

– Det er gøy å kunne være med på å lage stemning for store og små som gikk ute kveld. Vi hadde litt tekniske problemer i starten, men nå funker det, sier Lukaszek.

I tillegg til gresskaret og lyset, har de planlagt «jumpscares» her og der. Lysinstallasjonen kan sees fram til tirsdag kl. 22.

Lukaszek forteller videre om et planlagt arrangement familiearrangement 4. desember, som hun håper vil falle i smak.

– Vi skal i samarbeid med TIFF Junior arrangere utekino, det gleder vi oss veldig til. Jeg kan ikke si for mye nå, annet enn at det blir en kjent Disney-film som vi tror kommer til å falle i smak, forteller hun.