Det er fortsatt flere tomme lokaler på Nerstranda, noe nybakt senterleder Veronica Evertsen ønsker å gjøre noe med. Dette søker hun hjelp fra kreative sjeler til å gjøre, slik at senteret kan bli en arena for nyskapning.

– Vi har latt folk prøve seg med pop-up-butikker, fordi vi ønsker å være en arena for folk å vise seg frem. Vi ønsker å være rause og mulighetsskapende, så derfor vil vi at folk skal komme til oss med ideer, sier Evertsen, som kun har ett kriterium for forslagene.

– Det bør være litt fargerikt og kreativt, konstaterer hun.

Jobber med helhet

Evertsen forteller også at det er andre spennende senterprosjekter på gang, inkludert nye butikker, men at det ikke er noe hun kan gå ut med ennå.

– Vi tenker langsiktig og vil jobbe med et helhetlig inntrykk. Blant annet er et nytt spisested noe vi kunne tenkt oss på senteret, men akkurat nå er det ikke noe som er klart, sier Eversten.

Søndagsåpent

Det som dog er klart er at det 17. august er duket for folkefest i sentrum, noe Nerstranda vil være med på. Da går nemlig finalen i Arctic Race of Norway av stabelen.

– Vi skal ha søndagsåpent, det er allerede klart. I tillegg jobber vi, i samarbeid med våre leietakere, med en rekke spennende prosjekter knyttet opp mot dagen, lover Evertsen.

Nerstranda er for øvrig ikke de eneste som får holde søndagsåpent 17. august, Driftig Sentrum har nemlig fått godkjennelse for alle sine medlemsbedrifter.