Mandag klokken 10.00 åpnet Hi-Fi klubben dørene til sin splitter nye butikk i lokalet mellom Kid interiør og Coop Marked på Jekta. Hi-Fi klubben er en kjede av elektronikkbutikker, med satsing på Hi-Fi og fjernsynsapparater.

Stig Olsen var en av de første som gjestet den nyåpnede butikken og han var svært fornøyd.

– Synes det er en veldig fin butikk i ett stort rom. Møblene er litt tilbake til da jeg var liten på 60- og 70-tallet, og så er det blandet med moderne elektronisk utstyr. Det synes jeg ser råtøft ut, sier Olsen.

– Spennende

Butikksjefen ved Hi-Fi klubben, Frank Vevik, opplyser at denne butikken er noe de har jobbet lenge for.

– Det er spennende tider dette her. Vi har jobbet hardt og lenge for å få til dette og det er godt å endelig kunne vise fram det vi har holdt på med de siste månedene. Nå kan vi bli kjent for enda flere i Tromsø, sier Vevik.

Flyttet fra sentrum

Hi-Fi klubben ble etablert i Tromsø i 1989. Siden den gang har de oppholdt seg i forskjellige sentrumslokaler, sist i Sjøgata. Lørdag var siste åpningsdag for sentrumsbutikken.

– Det å komme inn på et senter gjør at vi treffer flere folk som vanligvis ikke er i vår målgruppe, de som ikke oppsøker en faghandel eller spesialbutikk for lyd. Mange av dem vil nok ta en svingom innom her når de går fordi og det muligheter som er spennerne, sier butikksjefen.

– Større mangfold

Laila Myrvang, senterleder ved Jekta Storsenter, er svært fornøyd med at Hi-Fi klubben har tatt plass på senteret.

– Dette gir Jekta et større mangfold. Det er en nisjebutikk og en spesialbutikk som vi ikke har hatt på Jekta før nå, sier hun.

– Vi er utrolig fornøyd og jeg tror dette kanskje vil trekke kundegrupper til senteret som vi ikke har hatt fra før, legger hun til.

FORNØYD: Stig Olsen (til høyre) var en av de første kundene som var innom Hi-Fi sine nye lokaler på Jekta. Her sammen med butikksjef Frank Vevik og butikkmedarbeider Erik Ness. Foto: Ingrid Aronsen