Hypnotisøren Thom Shillow var i helgen i Norge for tredje gang, for å gjennomføre hypnosekurs.

Om lag 20 personer samlet seg i Røde Kors-huset for å kurses i selvhypnose. Flere av deltakerne på kurset er gjengangere og deltok på det forrige kurset Shillow holdt i byen i høst.

Se web-tv: Her blir Espen (29) hypnotisert

Ble frisk

En av dem er Miriam Nilsen (20), som hele livet har slitt med daglig kvalme og et dårlig immunforsvar. Hun opplevde selv å bli kvitt disse helseproblemene etter en hypnose fra Thom Shillow.

– Jeg har egentlig hatt problemer med immunforsvaret, og spesielt kvalme og magetrøbbel, så lenge jeg kan huske. Jeg har vært på utredning hos lege, forsøkt homeopat og vært hos Balderklinikken i Oslo. Ingenting har fungert selv om blodprøvene mine viste at noe var galt, forteller Nilsen.

Men da Shillow utførte hypnose på henne, forteller hun at problemene forsvant.

– Jeg kan ikke forklare hva som skjedde, men Thom kommuniserte med underbevisstheten min. Jeg husker ikke så mye fra transen, men utover dagen merket jeg at magetrøbbelet mitt liksom slapp litt taket, sier hun.

Takknemlig

Siden kurset i høst har ikke helseproblemene kommet tilbake.

– Jeg er utrolig takknemlig for at Shillow utførte dette arbeidet for meg. Det er en utrolig lettelse å være kvitt disse problemene. Jeg forsøkte jo å gå veien gjennom leger og sykehus, og hypnose var på en måte mitt siste forsøk siden ingenting fungerte. At det faktisk virker, er en utrolig dokumentasjon på at hypnose faktisk kan påvirke tankene og kroppen utrolig mye mer enn mange tror, sier Nilsen.

Hypnotisøren Thom Shillow setter pris på at mennesker skal ha blitt friske etter at han har hypnotisert dem.

– Motivasjonen min for å holde på med dette er at det kan hjelpe andre til å få et bedre liv, sier han.

Selvhypnosekurset som ble holdt i helgen skal gjøre deltakerne mer bevisst på hva som stanser de fra å utføre ting de ønsker å gjøre det, og gjøre det.

– Ønsket med dette kurset er at deltakerne skal være bevisst på hvilken kraft tankene har og hva man faktisk kan gjøre for å bedre sin egen livssituasjon og nå målene sine, sier Shillow.

HYPNOTISØREN: Thom Shillow mener å kunne kurere nesten alt. Han hevder selv å ha kurert kreft og påstår at han kan endre en persons øyenfarge.
FIKK LIVET FORANDRET: Espen Haugen (30) forteller at hele hans sinnsstemning og tankegang har endret seg siden han deltok på sitt første hypnosekurs i juni i fjor. - Jeg er en helt annen mann nå, sier han.