SENTRUM: Daglig leder i DinTaxi Tromsø, Thomas Johansen, er meget fornøyd med å kunne lansere selskapets nye app. Denne skal gi taxikunder i Tromsø en ny hverdag.

– Den vil revolusjonere taximarkedet i byen, ettersom kunden får mulighet til å bestille tur med avtalt pris. Dette er helt nytt i Tromsø, forteller Johansen fornøyd.

Få tastetrykk

Appen, som er basert på Go Mobile sin «Mivai»-app, vil tilby funksjoner som vil gi mer makt til kunden.

– Nå ser appen hvor du er, så når du legger inn betalingsinformasjon og destinasjon får du med en gang et pristilbud. Betalingsinformasjon og hjemadresse huskes av appen, slik at neste gang du bestiller taxi tar det kun noen få tastetrykk, sier taxisjef Johansen, som allerede har visjoner for hvordan appen kan videreutvikles.

– Dette er noe vi kommer til å jobbe med utover høsten. Vi kan for eksempel få på plass et system der du kan velge hvilken type bil og sjåfør du vil ha. På denne måten vil kunden få mer makt.

Økt konkurranse

Johansen håper også den nye appen vil hjelpe de i konkurransen mot byens andre taxiselskap; Tromsø Taxi.

– Jeg kan være ærlig på at de har hatt en veldig bra app, som det har vært vanskelig å konkurrere mot. Derfor blir det ekstra spennende å se hvordan vår nye app blir tatt imot blant kundene.