Siden det e rolig på avdelinga, så satte æ mæ ned i ro og mak her på sykehuset, og no skal det blogges. :)

Det e nemlig kun på nattetida æ virkelig får tenkt gjennom ting som har skjedd og kommer til å skje fremover. Alt som skjer på dagtid, virke som å gå i fortfilm, og det kan være lett å bli fanga opp i at det e mye som skal gjøres i en travel hverdag.

På natta tenke æ: Tenk at æ får være med på nokka så artig som Det store korslaget, og tenk at vi i Team Lisa kommer så godt overens!

Det e bare utrolig å kunne synge med denne gjengen. Og isbade. Og danse. Og reise til Oslo. Og henge med ho Lisa Stokke. Og henge med alle de andre i koret.

Les også: Bli kjent med Team Lisa

Denne gangen da vi va i Oslo, va vi en smule roligere enn den første gangen. (Det skal sies at ei helg lamme 100 andre kormedlemma, samt demmes artista, crewet i TV2 og masse assistenta på et rom, gir en hel del førsteinntrykk).

Se bilder fra premieren av Det store korslaget.

Energien ble spart til det siste - og det trengte vi da vi la ut på Proud Mary i hyperfort takt! :) Vi e ganske fornøyd med innsatsen, og æ kjente at sommerfuglan i magen ble om til en stor klump da vi stod der og enda ikkje hadde fått bekrefta om vi va blandt de fem som va med videre til neste gang.

Det vekte et vinnerinstinkt i mæ, og fikk mæ til å virkelig innse kor masse æ egentlig brenn for å være med på det her! Vi skal videre til neste gang også, det har sæ nemlig sånn at har æ satt vinnerinstinktet i gang, så da e det vel ingenting som skal kunne komme i veien for det! :) Og æ har 20 stykka i ryggen som kjenne på det samme. Denne uka e det mobilisering som står høyest på lista, og Team Lisa e klar for arrangement og kostymeprøving og det som måtte være!

Se video fra premieren hvor Team Lisa synger "Don't Stop Believin'" (ekstern lenke)

No e det tid for sykepleier Tone til å gå tilbake til litt jobbing. Æ håpe virkelig at alle i hele Nord Norge har innsett at Team Lisa e kommet for å bli, og at vi treng stemma fra alle sammen for å nå helt til topps. Dokker vil ikkje gå glipp av det som kommer :)

Vinnerinstinkt e og blir vinnerinstinkt.

Tone

Se video fra Det store korslaget fra Team Lisas egen YouTube-kanal:

Tone Benedict Edwardsen Foto: Ronald Johansen