Det er interiørmagasinet BoligPluss og God Morgen Norge i TV2 som arrangerer konkurransen og Worum er en av i alt åtte finalister.

– Jeg er over gjennomsnittet interessert i innredning og design, men jeg hadde ikke tenkt å delta i konkurransen før noen tipset meg om den. Jeg sendte inn mitt bidrag fem minutter før fristen gikk ut – og nå er jeg i finalen, sier Worum til iTromsø.

Hun forteller at hun er svært aktiv på Instagram og poster bilder av interiør og design.

Vil inspirere - og inspireres

– Det er artig å bli inspirert selv, men også å kunne inspirere andre med mine bilder. Jeg liker å ha det fint rundt meg, jeg vil ha det koselig, sier Worum.

Hun forteller at design og interiørinteressen er noe hun har hatt med seg lenge.

– Begge mine foreldre – og spesielt min pappa – er veldig interessert i innredning, så man kan nok si at jeg er litt arvelig belastet, sier hun.

Det er Worums litt strikte og moderne stil som har fått juryen til å velge ut henne som finalist, forteller juryleder og sjefredaktør i BoligPluss, Birthe Midtun.

Stilrent og moderne

– Vi ønsket å finne åtte hjem som på hver sin måte har et unikt og inspirerende interiør, og som kan gi publikum nye ideer til sine egne hjem. Det synes jeg vi har klart, sier hun.

Den som går til topps i konkurransen vil vinne varer til en verdi av 40.000 kroner, samt en reise for 25.000 kroner.

– Vi holder på å pusse opp et gammelt hus og skal blant annet innrede et nytt bad og en garasje så pengene vil komme godt med. Og reisegavekortet vil bety at vi kan ta en fin pause i oppussingsarbeidet, sier Worum.

I høst vil det bli klart hvilket av de åtte hjemmene som stikker av med seieren.

STUE: Ronja Lise Worums hjem er trendy innredet i svart og hvitt, og imponerte juryen.
DESIGNFREAKER: Ronja Lise Worum er "over gjennomsnittet interessert" i design og er en av åtte finalister i Norges største interiørkonkurranse. Foto: Privat