Forrige uke sparket The Edge i gang en veldedighetsauksjon i samarbeid med Mediehuset iTromsø, Norwegian og Clarion Hotel Royal Christiania. Auksjonen skal bidra med midler til de som er rammet av jordskjelvet i Nepal. Budrunden er nå avsluttet.

Attraktiv kjøkkensjef

Totalt kunne du by på fire forskjellige «pakker» som inkluderte blant annet hjemmebesøk av kjøkkensjefen på Kitchen & Table som tar med råvarer og tilbereder en middag på ditt kjøkken. Dette er en av pakkene om var mest populære under auksjonen.

– Denne gikk for 10.000 kroner og den viste seg å være veldig attraktiv. Jeg tror kjøkkensjefen også blir fornøyd med at han har bidratt med såpass mye midler til dette formålet, sier hotelldirektøren på The Edge, Øyvind Alapnes.

Stor interesse

Videre på auksjonen kunne du by på en weekend i Oslo med flybilletter til 2 fra Norwegian og suite fra Clarion Hotel Royal Christiania. Denne pakken gikk for 6.200 kroner.

Pakken med en weekend på Clarion Hotel The Edge, middag for 2 på Hildr Gastro Bar og konsert med Arve Tellefsen gikk for kroner 2.600 kroner.

3 retters middag for 4 personer i Kitchen & Table gikk for 3.200 kroner. Totalbeløpet som ble samlet inn i veldedighetsauksjonen ble altså 22.000 kroner.

– Vi er veldig fornøyd med beløpet vi fikk inn. Vi ser i ettertid at vi kanskje kunne lagt inn flere produkter, fordi det viste seg å være stor interesse for auksjonen, sier Alapnes.

– Pakkene ble solgt litt over normalverdien, legger han til.

Flere arrangementer

Videre forklarer han at de arbeider med å få i gang andre tiltak for å samle inn penger til de som ble rammet av jordskjelvet i Nepal.

– Vi vurderer å sette opp andre arrangementer. Det er ikke i tvil om at denne saken lever videre. Det vil fortsette å være en krisesituasjon i Nepal og det kommer det kanskje til å være i flere å fremover. Alle bidrag hjelper, sier han.