Det har vært "Skeiv uke" på Paradise Hotel og i et innslag på TV3 web-tv har tromsøguttene Kristian René Johansen og Birger Dahl vært gjester på Paradise Hotels interne chat-show "Baksnakk".

Innslaget ble lagt ut på tv3.no onsdag kveld og her ble det etter hvert riktig så hett mellom de tromsøguttene. For etter å ha fått en utfordring fra programleder Stian valgte Kristian og Birger å kline med hverandre.

Sykere og sykere

Tromsøguttene, som for ordens skyld er heterofile begge to, klinte til og serverte web-tv-seerne ordentlig nordnorsk mannekyssing. Da itromso.no snakket med Kristian René Johansen (22) torsdag ettermiddag var han veldig avslappet i forhold til TV-kliningen.

- Ja, jeg angrer ikke på noe jeg har gjort. Man må stå for det man gjør, sier Johansen.

Se innslaget på TV3.no her!

I innslaget sier Birger blant annet at familiene til de to kjenner hverandre og at det er kleine saker.

- På en skala fra 1 til 100 - hvor kleint var dette?

- Verden blir bare sykere og sykere, og man får bare bli syk med den. Jeg sier 1. Jeg flirer bare av sånne ting, sier Kristian.

Ikke førstevalg

Kristian, som i april annonserte forlovelse med en av de kvinnelige deltakerne i Paradise Hotel, medgir dog at Birger Dahl ikke var førstevalget for klining på hotellet.

- For å si det mildt, så var han ikke min perfekte kyssepartner. Å kysse menn er ikke noe jeg driver på med til daglig akkurat, sier Johansen, som likevel erindrer å ha gjort det minst én gang før.

- Jeg tror jeg gjorde det på fjorårets Paradise Hotel også. Det skjedde i alle fall ett eller annet der, smiler Johansen.

Følg iTromsø på Facebook!

Mannet meg opp

Birger Dahl (24) er ganske klar på at Kristian René ikke akkurat var hans førstevalg heller. Dahl ligger da også helt i andre enden av "kleinhetsskalaen":

- Hvis Kristian sier 1 så sier jeg 99!

Dahl måtte nemlig virkelig ta seg sammen for å gjennomføre kyssingen med tromsøkollegaen, som han har bodd i lag med denne uka på hotellet.

- Ja, jeg måtte manne meg skikkelig opp. Men vi fikk et par øl og fikk løsnet litt på stemningen. Så var det bare å "gunne på" og få det unnagjort, sier Birger.

Ikke snev

Heller ikke Birger angrer på stuntet i ettertid.

- Dette er en del av gamet. Jeg bryr meg ikke, selv om det sikkert er helt forferdelig å se på, spesielt for eldre folk. Men dagens ungdom takler dette. Det har skjedd verre ting, sier Dahl, og tilføyer:

- Jeg har fått slått fast at det ikke finnes et snev av homofili i meg. Kristian klarte ikke å endre legningen min, ler Dahl.