– Samadhi-opplevelser startet opp for tre år siden. Jeg er nå ansvarlig for surfe- og matdelen hos Samadhi, etter at vi startet samarbeidet for omkring ett år siden. Denne sesongen kjører vi våre første reiser sammen på Sri Lanka og Bali, forklarer Tone Oraini Selfors.

Mange jern i ilden

Tromsøjenta har de siste to årene vært bosatt mer eller mindre permanent på Bali sammen med sønnen sin Leonel. Han går på Green School på Bali, verdens grønneste skole, mens Selfors selv er opptatt med flere ulike prosjekter. Norge besøker de nå kun i juleferien og om sommeren.

– Jeg jobber blant annet med mitt eget bikinimerke, ”Beach Tone”, i tillegg til at jeg har et samarbeid med Magnus Rønningen og kjæresten hans, Chanel, om smykkekolleksjonen ”Banoza” som kommer til våren/sommeren i Norge. Jeg er også ambassadør for den norske veldighetsorganisasjonen Global orphanage og jobber med et hemmelig TV-prosjekt i Singapore, sier Selfors, før hun legger til:

– I skrivende stund er jeg også i gang med å åpne min egen lille surf/juice-butikk sammen med noen lokale venner.

– Fantastisk start

Prosjektet 34-åringen nå har gått i gang med, er noe hun har stor tro på etter god respons.

– Det har vært en fantastisk start! Vi kan virkelig merke at nordmenn har et ønske og behov for ferier som ikke bare gir de helt vanlige reiseopplevelsene, men som også fokuserer på yoga, helse og velvære. Vi har blitt tatt veldig godt imot hjemme i Norge og dette er bare begynnelsen, påpeker Selfors.

Siden sist har tromsøkvinnen også rukket å gi ut kokeboken, «Tone Orainis fristelser», hennes tredje bok totalt.

– Salget går bra, selv om det nok kunne vært litt bedre. Det virker imidlertid som nordmenn ikke kjøper bøker lenger. Nå finner man alt på nett, påpeker Selfors.