Lørdag gikk "grønn bylørdag" av stabelen i Tromsø sentrum og det var flere stands, boder og utsalg over alt og da spesielt på stortorget hvor det nok en gang var duket for Bondens Marked.

En av de som hadde bod der var Elise Leonhardsen. Det var første gang hun tok turen fra Russelv gård i Lyngen til bondens marked med sin kremost og fetaost.

Les også: "Ringer julen inn med julemarked"

- Vi har vel egentlig bare solgt og gitt til venner og bekjente så nå er det spennende å se hva folk synes om osten.

Og den falt tydeligvis i smak, Leonhardsen forteller at hun hadde med seg altfor lite.

 - Jeg er allerede utsolgt for kremosten, så neste gang må jeg ha med meg mer.

Det var også flere som sto i kø for å få med seg hjem et beger med ost. En av disse var May Isabel Hansen.

- Jeg har smakt fetaosten før og synes den er veldig god. I tillegg liker jeg å kjøpe kortreist mat og den er ordentlig fersk, sier Hansen.

Osten kommer nemlig direkte fra geitene til Leonhardsens foreldre som eier gården og vi deres kjøkkenbenk. Der begynte de å produsere feta- og smørost for to år siden.

 - Det er faktisk mamma og jeg som har  laget den hjemme, sier Leonhardsen.

Nå lurer hun på om dette er noe de skal satse videre på.

- Flere spør om vi har tenkt til å lage vanlig hvitost også, så det kan jo hende at dette blir starten på noe større, sier hun.