Med blant annet Kari Simonsen og Per Tofte i hovedrollene har tromsøbandet Jadudah blitt plukket ut til blant annet til filmfestivalen «Dances With Films» i Hollywood.

– Det er utrolig kult, sier vokalist Helle Larsen til iTromsø.

Les også: Fikk med seg kjente skuespillere i sin første musikkvideo

Stor anerkjennelse

Musikkvideoen er produsert av Odd Levi Paulsen og regissert av Maida Hals som mildt sagt er overbegeistra for uttaket.

– Det er en fjern drøm som går i oppfyllelse, Odd-Levi Paulsen i en pressemelding som betegner den anerkjente festivalen som en døråpner for lovende regissører..

– For meg har bare det å ha fått gjort noe filmrelatert i Hollywood vært en naturlig tanke i det fjerne siden jeg jobber med filmproduksjon. Jeg har aldri hatt seriøse målsettinger at jeg skal dit, men bare vært en morsom og motiverende tanke som har svirret i bakhodet.

Les også: Har fanget råheten i studio

Flere festivaler

Men det er ikke det eneste stedet musikkvideoen skal vises. I tillegg til Hollywood skal musikkvideoen til London Independent Film Festival og Norwegian Short Film Festival.

Les også: Jadudah har funnet seg selv

– Så er det noen andre som ikke er helt bekreftet enda, men det er klart det er stas å få vist den i Hollywood. Det er der store deler av bransjen foregår, sier Larsen som benytter anledningen til å skryte av produksjonsteamet.

– Jeg er stolt av jobben Maida Hals og Odd Levi Paulsen har gjort. De står på og er utrolig flinke. Vi er kjempefornøyde med videoen.

Planlegger høsten

I forrige uke slapp Jadudah singlene «Red» og «And We Fall», som har blitt godt tatt imot av fansen på nett.

Les også: Anmeldelse av de to singlene

– Det har gått veldig bra. Nå har de ikke ligget ute så lenge, men vi har fått fine tilbakemeldinger og folk synes det er kult, sier Larsen som forteller at bandet nå fokuserer på høstturneen med sitt første album.

– Singlene ble nok gitt ut for sent med tanke på festivalsommeren så nå planlegger vi plateslippet til høsten og releaseturneen, sier Larsen.

Les også: Dette får vi høre i år

FORNØYD: Helle Larsen (midten) er svært fornøyd med regissør Maida Hals og produsent Odd Levi Paulsens innsats under innspillingen av musikkvideoen.Foto: Julev Film. Foto: Julev Film