Jenssen forlot for tre år siden Tromsø og flyttet til Tønsberg. Der åpnet hun sin helt egne butikk som ble hetende «Drømmedama». Ifølge Jenssen gikk butikken veldig bra, men på grunn av familiære forhold bestemte hun og familien å flytte nordover.

Hun har derfor tatt med seg butikkonseptet og i midten av februar åpner «Drømmedama» sør i Storgata rett over gata fra Gründer.

Jeg er veldig spent og litt nervøs i forkant av åpningen, men magefølelsen min er veldig god. Dette er en butikk jeg tror kommer til å slå gått an blant damene i byen, sier Jenssen

Tilbake til «Nordnes Paris»

«Drømmedama» er en selvstendig drevet butikk som består av et variert antall merker. Flesteparten av klærne finner Jenssen på motemesser iblant annet København og andre steder i Europa. Hun vil nå vekke til live det som ligger bak uttrykket «Nordens Paris».

– De som handler hos oss vil få muligheten til å skille seg ut fra alle andre. De klærne vi selger er kombinasjon av det klassiske og rocka og en tøff mote til voksne damer, sier Jenssen.

Les også: "Moose on the Loose"-Andreas ble Folkets Gründer!

Ikke redd for Jekta

Jenssen ønsker ikke å konkurrere med noen av byens butikker, hun ønsker tvert imot å satse på et sterkt sentrum et variert tilbud til alle kundene.

– Jo flere klesbutikker som starter opp her, jo bedre. På den måten kan vi sammen vise hvor godt tilbud som finnes i Tromsø sentrum.

For på tross av konkurransen fra Jekta, er ikke Jenssen redd for å satse i Tromsø.

– Man skal ikke være så redd for konkurranse fra sentrene. I sentrum finner man de spesielle butikkene så etter hvert tror jeg at det heller er sentrene som bør være redd for sentrum. Det er jo her det skjer ting, både utbygginger og de nye hotellene, sier Jenssen.

Les også: Legger igjen gavene!

Dyrt å leie

Etter å ha vært noen år utenfor byen synes likevel Jenssen det er trist å se at det står så mange gårder som er tomme i Tromsø. Hun mener at det som setter en stopper for at flere åpner nye butikker er prisene.

– Husleia her i byen er utrolig høy. Det gjør det vanskelig for nye gründere å starte opp nye butikker som kan stimulere til enda mer salg i sentrum. Nå satser jeg på å gjøre midt for at «Drømmedama» skal være med på å gjøre sentrum levende igjen, sier Nilssen.

FOR VOKSNE KVINNER: Her ser vi et bilde av butikkvinduet da butikken fortsatt var i Tønsberg. Foto: GØRILL JENSSEN