De to beboerne forteller at de har anmeldt hendelsen.

– Det er helt forferdelig at vi ikke kan la bilene få stå i ro utenfor her, uten at noen vandaliserer dem, forteller Barbro Rosanoff-Uilenberg og Silje Blikfeldt.

Bråk rundt midnatt

Rundt midnatt var det mye støy utenfor, og allerede da vurderte begge beboerne i Blomlivegen 22 å ringe politiet.

– Jeg våknet av at det var høylytt og mye bråk rundt midnatt. Det har skjedd så mye her tidligere så jeg var litt redd og vurderte å ringe politiet, men gjorde det beklageligvis ikke, sier Blikfeldt.

Rosanoff-Uilenberg våknet også av at det var mye bråk rett utenfor vinduet hennes.

– Jeg er nyoperert så jeg ligger på sofaen i stua, og jeg våknet av at det var voldsomt mye bråk. Jeg hørte lyder og så at det blitset opp utenfor vinduet, forteller hun.

Politiet har gjort undersøkelser på stedet etter at fem biler ble utsatt for hærverk på Kvaløysletta.

Nye biler

De fem bilene som er utsatt for hærverk skal være av nyere modeller. Flere av ripene i lakken er dype, noe som kan føre til store utgifter.

– Jeg har en 2013-modell så dette blir nok ikke billig, dette er utrolig lei utgift som jeg må ut med flere tusen kroner for, forteller Rosanoff-Uilenberg.

Beboerne forteller at det har vært flere episoder med bråk i nabolaget, men at de ikke vet hva som kan gjøres for å få slutt på problemene.

I sommer opplevde Rosanoff-Uilenberg en lignende hendelse på akkurat samme plass.

– Det er utrolig leit at vi aldri klarer å ta dem på fersken, for ellers vet jeg ikke hva vi kan gjøre for å finne ut av hvem det er som står bak, sier Rosanoff-Uilenberg og Blikfeldt.

Barbro Rosanoff-Uilenberg er en av flere bileiere som våknet til hærverk på bilen tirsdag morgen. Foto: Ronald Johansen