– Som eksempel kan jeg nevne at Manchester United-kampen forrige torsdag ga stinn brakke. Da var samtlige 220 sitteplasser bestilt en uke i forveien. Denne uken er ikke noe unntak. Det tar jeg som et klart tegn på at tromsøfolk liker kombinasjonen fotball, mat og drikke, sier Michaelsen.

Les også: Nyåpning i dag for O'learys

Ingen tall

Han ønsker ikke å gå ut med omsetningstall. Men Michaelsen røper at omsetningen er likt fordelt mellom mat og drikke.

– I tillegg til fotballinteresserte, har vi også mange tilreisende innom. Samtlige gir klare uttrykk for at de liker konseptet.

Ståle Michaelsen erkjenner at hverdagen på O'Learys er travel.

På kort tid

– Spesielt hektisk blir det når drøye 200 gjester skal ha mat og drikke i løpet av 2–3 timer. Da går det bokstavelig talt unna i svingene. For det meste serverer vi husets hamburger. Det er tydeligvis en populær fotballrett.

50 tv-skjermer

Siden fotball er prioritert på O'Learys, har puben 50 tv-skjermer plassert rundt om i tre etasjer.

– Men det er ikke slik at alle må se samme sportssending samtidig. Vi kan ha hele seks ulike arrangement på skjermene. Derfor kan gjestene få med seg både fotball, langrenn og skiskyting, presiserer Ståle Michaelsen.

Nye eiere

De første eierne av O'Learys måtte i fjor høst gå til skifteretten med en gjeld på nesten 8 millioner kroner. I kjølvannet ventet trioen Karl-Henning Svendsen (42), Olaf Loly (54) og Anders Torbjørnsen (32). Etter å ha inngått leieavtale med gårdeieren og foretatt en del renovering, ble dørene åpnet 12. februar.

Flere uteplasser

Svendsen og hans kompanjonger eier flere andre uteplasser på Østlandet og er sånn sett ikke ferske i faget. Svendsen er dessuten styreleder i den lokale konsertarrangøren Rakettnatt. Eierpostene i driftsselskapet MOK AS er fordelt med 8 prosent Torbjørnsen og like andeler på Svendsen og Loly.