Tromsøbandet Hjerterå spiller i disse dager inn en ny musikkvideo til låten «Paris», og lørdag formiddag var det duket for filminnspilling i Telegrafbukta. Sammen med en kameramann og vokalist i bandet, Johan Aarstein, hadde Erik Steinholdt Mortensen møtt opp for en noe iskald opplevelse.

Vi tenkte at vi ville ha med noen som badet, og jeg kom til å tenke på Erika, som kanskje er den største friskusen jeg kjenner, sier Aarstein.

– Som Syden

Og hun var ikke sen å be, ifølge seg selv.

Jeg har badet litt før på vinteren, og tar det som en utfordring. Det blir nok kaldt, men det er fint å gjøre noe for guttene i Hjerterå, sier Mortensen — som er en stor tilhenger av bandet.

Til rådighet etter den kalde dukkerten sto nykokt kaffe, termolaken og ullsokker, og selv etter to hopp i havet som holdt fire grader, var humøret på topp.

– Dette var omentrent like bra som i Syden. Slett ikke så ille som man skulle tro, rett og slett litt herlig friskt, sier Mortensen.

Ny låt

Klippet skal i første omgang brukes til å promotere låten, som gis ut 17.mars.

Det er en splitter ny låt som vi har jobbet med, og musikkvideoen har vi selv regi på. Det er ikke noe stort økonomisk budsjett, men vi har leid inn kameramann og har troen på at resultatet blir veldig bra, sier Aarstein.

Og hvis Hjerterå skulle trenge flere badescener i iskald sjø i fremtiden, vet de hvor de skal henvende seg.

– Dette var bare gøy, og i tillegg får jeg gratis inngang på konsertene deres ut året i betaling, så jeg synes det var en god handel, sier Mortensen lattermildt.

Foto: Privat
Foto: Privat
Foto: Privat
Foto: Privat
Foto: Privat