Den siste tiden har det kommet frem at det har vært en opprivende og bitter konflikt i Troms Frp.

Ifølge VG skal konfliktnivået i Troms Frp ha vært så høyt at nestleder Per Sandberg under landsmøtet i vår gikk fysisk til angrep på en lokalpolitiker. Det skal ikke ha vært bare én, men et sett av flere konflikter i Troms Frp, som var foranledningen for at Sandberg bare dager før landsmøtet sendte en tekstmelding, hvor han kunngjør at han likevel ikke ville stille til gjenvalg, ifølge Aftenposten.

Frykter nye rykter

Det skal være en betent strid i Troms Frp som hadde utartet seg over lang tid, hvor Per Sandbergs kone Line Miriam skal ha vært sentral. Per Sandberg skal ha involvert seg på konas side i konflikten, og en kilde beskrev situasjonen som «et vepsebol».

HEFTIG KRANGEL: Kristoffer Kanestrøm sto i dag frem og fortalte om en bitter krangel med Per Sandberg.

– Jeg registrerer jo at disse spøkelsene i redsel sprer usannheter og rykter, og det vil det nok bli spredt mye av frem til boka kommer. Det er slik de er, sier Line Miriam Sandberg til iTromsø.

– Jeg spør meg hvorfor disse spøkelsene har behov for å spre disse usannhetene, legger hun til.

– Klart det er ubehagelig

Påstandene som har kommet frem, har hun ikke lyst til å kommentere.

– Det er veldig vanskelig å uttale seg om ting som spøkelser, sier Sandberg.

– Oppfatter dere dette som ubehagelig?

– Jeg er vant til dette gjennom flere år, men det er klart at det er ubehagelig, svarer hun.

– Kanestrøm står i dag frem og bekrefter at han har vært i en heftig krangel med Per Sandberg, hvordan reagerer du på det?

– Det står respekt av at han står frem og avkrefter det som dette spøkelset sier. Det gjør det jo særs interessant å få kjennskap til hvem dette spøkelset er, sier Sandberg.