Konditoriet Koseverden åpnet kaféutsalg i Balsfjordgata i februar, etter å ha åpnet konditoriet i desember i fjor. I april i fjor åpnet de internettkonditori og har i litt over ett år tatt bestillinger på kaker og andre spiselige godsaker. Nå er daglig leder Roman Galaibo klar for å åpne filial på byens største kjøpesenter, Jekta.

Siste hånd legges nå på verket for at alt skal være klart til åpning, noe som mest sannsynlig blir på torsdag. Når iTromsø tar kontakt med Galaibo er han i full sving med å jobbe mot åpningsdagen.

- Forhåpentligvis kan vi åpne i morgen, men jeg kan ikke garantere det. Nå jobber vi i full fart for å få det til å skje, sier en travel Galaibo.

Spent

Daglig leder er nå spent på hvordan den nye filialen på Jekta vil bli mottatt, og håper at kundene på senteret vil sette pris på det nye tilbudet.

- Jeg tror det blir fint, og nå håper jeg at alt skal gå greit, sier han.

Koseverden spesialiserer seg på kaker, bakst og spiselige søtsaker, og Galaibo presiserer at alt som selges hos Koseverden er spiselig.

Fantastiske kaker

Senterleder på Jekta, Laila Myrvang, mener at den nye bedriften på senteret er med på å skape et mangfold i tilbudet til kundene.

- De tilbyr fantastiske kaker, og det er noe helt spesielt. Og så er det artig at det er lokale eiere som får prøve seg, sier Myrvang.

Hun sier at Koseverden tilbyr noe som er ganske nytt, og er glad for at den nye etableringen sikrer flere sitteplasser og at det skaper et pusterom i senteret.