Det er blant andre forsikringsselskapet If Skadeforsikring som står bak konkurransen der man har kunnet stemme på sin favoritt til prisen.

Ved å vinne konkurransen kan Moose On The Loose-gründeren innkassere hele 100.000 kroner i tillegg til æren av å ha vunnet konkurransen.

Sju gründere har deltatt i finalerunden av konkurransen, og når stemmene var opptalt hadde Nilsen fått vel 40 prosent av disse.

Nilsen kommenterer seieren slik:

- Æ e såå takknemlig! Æ elske alle som har orka å stemme, delt, heia, sendt meldinge, røyksignal og morsekoda!» skriver Andreas på sin egen Facebook-side i dag om seieren. Svært mange i Troms og Nord-Norge har stemt ham fram.

Andreas Nilsen startet sin bedrift i 2011, og har siden den tid jobbet beinhardt på hjemmebane i Ishavsbyen.

– Jeg har sagt fra første stund at man må bli kretsmester før man blir norgesmester. Folk i Tromsø er veldig patriotiske, så jeg har fått massevis av positiv respons. Moose tar Tromsø og Nord-Norge først, så får alt det andre komme etter hvert, sier han.

Andreas’ tre beste tips for gründere:

  • Bare «moose» på! Har du en drøm eller et talent, skal du bare «gjøre det»!

  • Ta et steg tilbake og få et nytt overblikk. Jobber du med en idé lenge, kan du se deg blind på ting.

  • Tjen penger så fort som mulig. Bruk ikke for lang tid på å utvikle det perfekte produkt. Når det er godt nok, gå ut og selg. Få tilbakemeldinger og forbedre.