Troms politidistrikt ønsker informasjon angående savnet person Stein Håvard Larsen (45). Larsen er bosatt i Blomliveien på Kvaløysletta, i en leilighet i samme hus som avdøde Steinsund.

Politiet understreker at Larsen ikke er mistenkt i drapssaken.

Les også: Den drepte 48-åringen ble skutt

Ble sist sett 6. september

- Han ble sist sett på apoteket på Kvaløysletta 6. september i år, og det er ikke registrert aktivitet fra ham etter denne dato. Politiet har vært inne på hans bopel, men finner ikke tegn til nylig aktivitet der, opplyser politiet i en pressemelding

Familien er ifølge politiet bekymret for hva som kan ha skjedd, og har meldt han savnet til politiet. Stein Håvard Larsen er cirka 175 centimeter høy, og snakker nordnorsk dialekt.

Les også: - Drapsmistanken er styrket

Politiet opplyser at alle naboer rutinemessig er avhørt av politiet etter 23. september, da Hermod Magne Steinsund ble funnet skutt og død i sin egen leilighet. Politiet har imidlertid ikke lyktes å komme i kontakt med savnede Larsen, som sist ble observert over to uker før det antatte drapet.

- Bekymringsfullt

- Savnede kan, som andre naboer og vitner, ha viktige vitneopplysninger i drapsaken. Det er bekymringsfullt at verken familien eller politiet har hørt noe fra savnede. Det understrekes at han ikke er mistenkt i drapsaken, uttaler politiinspektør Einar Sparboe Lysnes.

Politiet ønsker å komme i kontakt med savnede eller personer som kan ha opplysninger om ham. Alle henvendelser rettes til Troms politidistrikt på telefon 77698500.

Les også: Politiet slår drapsalarm

Pågrepet 48-åring nekter straffskyld

Politiinspektør Lysnes opplyser overfor iTromsø at den drapssiktede 48-åringen så langt har latt seg avhøre to ganger.

Les mer: Mann siktet for forsettlig drap

- Han nekter straffskyld for drapet, og nekter også for å ha noe med ugjerningen å gjøre i det hele tatt, sier Lysnes til iTromsø.

Les mer: Har ikke tilstått drapet

Politiet vil fortsatt ikke utelukke ytterligere pågripelser i drapssaken.

- Men vi har ingen konkrete mistenkte i saken utover vedkommende som alt er pågrepet. Vi har god fremdrift i etterforskningen, og som jeg tidligere har uttalt er mistankegrunnlaget mot den pågrepne blitt styrket etter pågripelsen.

Politiet vil foreløpig ikke kommentere mulige motiv eller type våpen som skal ha blitt brukt i drapssaken.

Politiinspektør Einar Sparboe Lysnes Foto: Marius Hansen