Mannen som er siktet for drapet på Larsen, har nektet å la seg avhøre uten sin forsvarer til stede.

- Vi fikk avhørt siktede et par ganger i forrige uke. Han nekter fortsatt enhver befatning med drapssaken, forteller politiinspektør Einar Sparboe Lysnes.

Har samtykket

Den 48 år gamle mannen er siktet for drap på savnede Stein Håvard Larsen (45), som forsvant rundt 6. september, samt for drapet på Hermod Magne Steinsund (48), som ble funnet skutt og drept i sin leilighet 23. september.

Les også: Mann (48) siktet for dobbeltdrap

Den drapssiktede ble pågrepet og varetektsfengslet kort tid etter. Han har ifølge Lysnes samtykket i en ny fengslingsperiode.

- Dessverre har vi ennå ikke funnet Larsen. Å finne ham er et vesentlig poeng i etterforskningen, sier Lysnes.

Les også: Kan ha drapsvåpenet

Ingen nye søk

Politi og frivillige letemannskaper utførte i slutten av oktober søk etter savnede Stein Håvard Larsen i en radius på én kilometer fra Larsens og siktedes boliger i Blomliveien på Kvaløysletta – uten å finne spor etter 45-åringen.

Les også: Har avsluttet søket

- Vi har ikke iverksatt noen større områdesøk etter dette, men vi har fulgt opp tips og teorier om hvor Larsen kan befinne seg, sier politiinspektør Einar Sparboe Lysnes.

Han opplyser at drapssaken fortsatt er høyt prioritert hos politiet.

- Vi jobber med å følge opp alle tenkelige spor.

Politiet mener Stein Håvard Larsen (bildet) ble drept i begynnelsen av september. Larsen bodde i en leilighet i samme hus som drepte Hermod Magne Steinsund.