Etter at Sky Fitness åpnet i sentrum i høst, har etterspørselen ikke latt vente på seg. Nå utvider kjeden med et splitter nytt treningssenter i Tromsdalen.

– Tanken var å åpne i Tromsdalen først, men på grunn av at vi ikke fant et ideelt lokale, valgte vi å kjøre i gang i sentrum først for å se om det var liv laget for konseptet, sier Mads Olav Martinsen, eier og daglig leder for Sky Fitness i Tromsø.

– Vi tror at det er stort marked her på fastlandssiden. Det er ufattelig mange som bor her, og tilbudet er ikke godt nok, sier Martinsen.

Les mer: Nå utvider treningssenteret med nytt lokale

God utsikt

Lokalene, som Martinsen har håndplukket etter bortimot 50 visninger, er like under brua, ved siden av Karls Fisk og Skalldyr. Med blant annet byens beste utsikt fra en tredemølle, skal Martinsen lokke fastlandskundene med 700 kvadratmeter, altså det dobbelte av det Sky Fitness har i sentrum.

Les også: Aimeé (36) følte seg for tjukk til å trene. Nå har hun mistet 25 kilo (iTromsø Pluss)

– Vi har døgnåpent og et unikt tilbud på treningsfronten. Vi har blant annet en løpebane på kunstgress, slik at man også kan drive eksplosiv trening. Vi endrer også på navnet. Kanskje det skal hete Sky Extended, hvor kundene får oppleve at vi er litt mer bemannet og har flere tilbud enn i sentrum.

Les også: Her koster det mest å svette

Utsatt åpning

Egentlig skulle senteret allerede vært åpnet, men etter utsettelser fra entreprenørene, må Martinsen vente en stund til.

Nå er de 700 kvadratmeterne helt tomme i vente på veggskiller, garderober, strøm, vann og ikke minst treningsapparater. Etter all sannsynlighet vil senteret være oppe og gå mot slutten av februar.

– Vi håper å være klar innen den tid. Da har vi fått inn enda større vinduer her og alt skal være klart. Det er veldig mye som skal på plass, men det kommer, sier eieren.