To ganger i året arrangerer M.A.S de populære salgene, og igjen førte det til at folk gikk man av huse for å få med seg merkevarene til nedsatt pris.

– Da jeg kom på jobb klokken 08.00, satt det allerede tre jenter på trappen. Da vi åpnet dørene klokken 09.30, var det kø helt forbi 7-Eleven, sier innehaver av butikken, Mona Abelsen.

Hun forteller at de totalt er 14 på jobb på salgsdagen.

– Vi var litt skeptiske til været, men det er godt med folk her nå, sier hun.

LES OGSÅ: Odd-Magne (38) fulgte drømmen: Nå har han startet eget bakeri (for abonnenter)

Det er det 38. salget M.A.S arrangerer. I fjor var nærmere 1.000 kunder innom butikken, og de solgte nesten 2.000 plagg.

– Vi tror det blir noe av det samme i år. Det er mange som er tro mot konseptet, og vi er alene om å føre mange av merkene, sier hun.

Kupp

Katrine Meyer og Kine Pedersen var to av dem som tok turen til M.A.S tirsdag. Nå som regnet pøser ned og temperaturene har sunket, er det klær for en spesiell sesong jentene er på utkikk etter.

– Jeg er kanskje tidlig ute, men jeg ser etter høstklær. Jeg pleier ofte å være innom butikken, og man må jo innom her i dag for å sjekke om man kan gjøre et lite kupp, sier Meyer.

Steffani Johannessen er en av dem som prøver å få med seg alle salg butikken gjennomfører. Etter noen minutter i butikken hadde hun allerede sikret seg varer for nesten 2.000 kroner.

– Dette er kjempeartig. Jeg har nå fått kjøpt et par sko, sminke, veske og solbriller. Hver gang vi er her, møter vi opp når det åpner. Men i år ventet vi faktisk litt, sier hun.

Også TIL-spiller Mikael Norø Ingebrigtsen sikret seg noen designerklær.

– Jeg har kjøpt to bukser, parajumperjakke og T-skjorte. Jeg pleier ikke å gå her bortsett fra under salgene, så nå er det blitt storhandling, sier han.